Banda Uó – Sauna (Clipe Oficial)
Muziekvideo voor het nummer “Sauna” van Banda Uó. © 2017 Deck Director: João Monteiro Creative Director: Mateus Carrilho Director of Photography: Fernando Moraes First Ass. Foto: Marcinho Mello Segundo Ass. Foto: Fernando Sant’anna Artdirectie: Pedro Lopes Ass. Kunst: Marcelo Miranda Kostuumontwerp: Victor Miranda & João França Ribeiro Make-up: Cabral Casting: Aisha Garcia en Victor Apolinário Montage: Fernando Moraes en João Monteiro Productiemanagement: Isabella Bassi Ass. Productie: Diógenes Queiroz Chauffeur: Marcio Tobinaga Gaffer: Luís Otávio Kuifje Ass. Elektrisch: Carlos Cortez en Felipe Coureur: Paulo Alexandre Making of: Rodolfo Magalhães Bedankt: Espaço Desmanche LETRA Versnel die auto, nu Beloofd om me om 11 uur op te halen. Als het te lang duurt, ga ik weg. Kijk naar Diego, daar op de hoek Het wordt druk, schakel dan de lijst uit Ik wil naar binnen om bezeten te zijn Je geur is goed om te dansen Merk deodorant I cafunguei mijn nek Ik verloor mijn lucht CHORUS Dit nummer is een donkere sauna Ik voel een druppel zweet op de achterkant van mijn nek Het gaat naar beneden totdat het verdampt (stoom stijgt op) Je oog wordt rood De hele spiegel beslaat al Ik ga dansen tot ik barst (stoom stijgt op) Kijk naar Diego op de hoek Het wordt druk dus haal van de lijst Ik wil naar binnen om bezeten te raken Je geur is goed om te dansen Merk deodorant In de nek cafunguei Ik verloor mijn lucht Dit nummer ‘Het is een donkere sauna Ik voel een druppel zweet in mijn nek Het gaat naar beneden totdat het verdampt (stoom stijgt op) Je oog wordt rood Het beslaat al de hele spiegel Ik ga dansen totdat ik barst (stoom stijgt op) ‘Het wordt heet,’ het wordt Ga er snel uit voor me, ik ben in de stemming om te overdrijven Het wordt heet, het wordt uit de weg, ik ben in de stemming om te overdrijven Dit nummer is een donkere sauna Ik voel een druppel zweet op de rug van mijn nek Het gaat naar beneden totdat het verdampt (stoom stijgt op) ) Je oog wordt rood Het beslaat al de hele spiegel Ik ga dansen tot ik barst (stoom stijgt op)

bron


De Beste Aanbiedingen Sauna, Spa en Wellness Hotels

Sauna Deals ➡️
Wellness Hotels ➡️
Massage Deals ➡️
Spa Deals ➡️

SpaDag Home

22 gedachten over “Banda Uó – Sauna (Clipe Oficial)”

Plaats een reactie