Brooke Burke praat over fitness en haar nieuwe Superfood-poederlijn met een lange levensduur – exclusief interview


Precies. “Nee, ik moet de hele dag sporten.” Anders kan het mentaal een beetje moeilijk zijn om de werkdag door te komen.

We creëren ook energie. Dat is een groot concept in mijn app, het mindful hart van fitness. We creëren energie. We bouwen rondingen, en dat is waar we naartoe gaan – minder concentratie op hoeveel we op de weegschaal wegen, meer op hoe we ons van binnen voelen. Kunnen we natuurlijke energie creëren en kunnen we een levensstijl ontwikkelen die duurzaam is en waar we ons aan kunnen houden? Daarom hou ik van Longevity. Het geeft me energie, het geeft me brandstof. Thuis een digitale ruimte kunnen creëren en samen met iemand sporten, het is een kwartier per dag. Het is betaalbaar en het is tijdbesparend. Dat maakt uit.

Je bent duidelijk een mentor voor vrouwen die naar de sportschool willen gaan en willen sporten en zo. Heb je advies voor vrouwen die geïntimideerd zijn door de sportschool of gewoon sporten in het algemeen?

Het is zo’n groot probleem, en dat begrijp ik helemaal. Vrouwen willen een veilige plek om te sporten. Het creëren van een veilige ruimte in jezelf begint daar. Daarmee bedoel ik het hebben van je eigen zelfvertrouwen. Je zou je koptelefoon erin kunnen gooien en je echt op een programma kunnen concentreren en het terug naar het midden kunnen brengen en het over jou kunnen laten gaan en niet over iemand anders.

Als de sportschool niet jouw ding is, is het creëren van een thuisgymnastiek supereenvoudig. Het enige wat je nodig hebt zijn enkele lichte handgewichten. Je hebt een yogamat nodig. Blijf gehydrateerd. Zoek een programma, of het nu van mij is of van iemand anders. Er is zoveel gratis content. Mijn app is praktisch gratis. Op YouTube vind je thuis een workout die je aanspreekt, zodat je kracht en coördinatie en zelfvertrouwen ontwikkelt.

Wat sportscholen betreft, zoek een klas die je leuk vindt. Ik geef elke vrijdag om 9.00 uur een live Zoom-les bij mij thuis met vrouwen over de hele wereld, niet alleen de Verenigde Staten. Ik heb vrouwen uit Italië die meedoen en Australië. Het is een training van een uur. Het is een intieme groep. Je kunt je camera aan of uit zetten. Na de les doen we een Q&A. Je krijgt de gelegenheid om vragen te stellen. En het is een beetje semi-privé, want als je je camera aanzet, kan ik je zien, dan kan ik aanpassingen maken. We weten hoe duur privétrainers tegenwoordig zijn. Het is een privé, thuiskans bij mij. Ik laat dat bedrijf echt groeien.

Dat is een geweldige kans. U bespaart rijtijd, sportschoollidmaatschappen, ziektekiemen en al dat soort dingen.

Bron


De Beste Aanbiedingen Sauna, Spa en Wellness Hotels

Sauna Deals ➡️
Wellness Hotels ➡️
Massage Deals ➡️
Spa Deals ➡️

SpaDag Home

Plaats een reactie