Glen Powell over ‘Devotion’, ‘Set It Up’-vervolg en ‘Top Gun: Maverick’ – Variety


Glen Powell hoorde voor het eerst het verhaal van marinejagerpiloten Tom Hudner en Jesse Brown bij het lezen van het boek “Devotion: An Epic Story of Heroism, Friendship, and Sacrifice” uit 2017 van Adam Makos. Het zette de acteur uit ‘Hidden Figures’ en ‘Top Gun: Maverick’ op het goede spoor om ‘Devotion’ te maken, dat op 23 november in de bioscopen te zien zal zijn. tot bloei komen. De film speelt zich af tijdens de Koreaanse oorlog en speelt ook Jonathan Majors als Brown, de eerste zwarte vlieger bij de Amerikaanse marine en een ontvanger van het Distinguished Flying Cross.

Was je verrast toen je het verhaal van “Devotion” hoorde? Voorafgaand aan deze film kende ik Jesse Brown en Tom Hudner niet.

Ik was hetzelfde. Ik las het boek ongeveer vier jaar geleden voor het eerst. Toen ik het las, herinner ik me dat ik dacht dat het ongelooflijk was dat ik dit verhaal nog nooit eerder had gehoord. Het voelde alsof ik ‘Hidden Figures’ voor het eerst las en dacht: ‘Is dit echt waar? Dit is ongelooflijk, waarom heb ik het niet eerder gehoord?”

Deze film heeft een geweldige regisseur, JD Dillard. Hoe heb je hem gevonden?
We interviewden verschillende regisseurs en het viel gewoon niet op zijn plaats. We konden de juiste persoon niet vinden. En toen kwam JD Dillard de kamer binnen en het was alsof de hemel openging. Zijn vader was de tweede Afro-Amerikaanse Blue Angel. Hij heeft een fascinatie voor luchtvaart. En hij is een echt emotionele filmmaker die het ingewikkelde gevoel begreep van wat deze film is en hoe deze film kon ademen op een manier die authentiek is en niet in gemakkelijke tropen vervalt.

Dat is een van de dingen die ik leuk vind aan deze film: hij verraste me constant door te vermijden of te ondermijnen wat ik verwachtte.

Dat was het moeilijkste, er zijn zoveel stijlfiguren om te navigeren. Zoveel dingen die we eerder hebben gezien. En terwijl we dit ding ontwikkelden, bleven we echt proberen te gaan: “Wat is hier het eerlijke verhaal?” Je kon gewoon helemaal zien dat de film op nummer werd geschilderd. En ik heb het gevoel dat iedereen die bij deze film betrokken was gewoon authenticiteit wilde.

Die zorg zie je terug in personages als Daisy, de vrouw van Jesse, gespeeld door Christina Jackson. In sommige films zou dat een tweedimensionale rol zijn, maar ze is zo goed getekend en een meeslepende figuur op zich.

Juist, en de manier waarop ze dat personage benaderde, was zo geweldig. Het is zo’n unieke relatie die hen echt heeft geaard, en ze wordt echt de hartslag van de film. Het is zo’n cruciaal personage. We hebben naar zoveel mensen gekeken voor die rol, veel meer gevestigde mensen. Maar het was gewoon duidelijk dat ze zo’n speciale kwaliteit heeft en zo’n menselijkheid.

Natuurlijk moeten we het hebben over Jonathan Majors, die Jesse Brown speelt.

Het is duidelijk dat Jonathan Majors op de Mount Rushmore van grote acteurs van onze generatie zal zijn. Ik had net “The Last Black Man in San Francisco” gezien en ik dacht: “Dit is de man. We moeten hem pakken.” Hij las het script en vond het leuk, en ik vloog naar New York om hem te ontmoeten. Ik herinner me dat ik een nerveus telefoontje kreeg van de producenten die zeiden: ‘Hé, Jonathan wil je ontmoeten in een Russisch badhuis. Is dat goed?” Ik had zoiets van: ‘Natuurlijk. Ik zal hem in deze film verkopen in een Russisch bad. Het is grappig om iemand te ontmoeten waar je eigenlijk naakt bent en ze te pitchen. Maar we waren daar uren en we kwamen er goede vrienden uit.

Waarom denk je dat je zo sterk verbonden bent met dit verhaal?

Ik probeer te kijken naar wat het emotionele collectief is, zoals waar we als volk zijn. Ik herinner me dat ik erover nadacht hoe mensen passief lijken te zijn in termen van de manier waarop ze vrienden zijn. Je stopt geen huid in het spel. Je steunt ze tot op zekere hoogte, maar het gaat maar zo ver. Dus het was een beetje op mijn hoofd en hart, dit idee van hoe je een goede vriend kunt zijn. En hoe ver we voor elkaar willen gaan. En toen ik dit las, dacht ik dat het ongelooflijk tijdloos aanvoelde, vooral omdat we dit rare moment doormaken als een land waar we proberen te definiëren wie we zijn in het grotere geheel. En dat is waar we waren na de Tweede Wereldoorlog, de Verenigde Staten hadden dit ongelooflijke moment waarop hij de ultieme slechterik versloeg, maar we proberen te definiëren hoe we een bondgenoot en een wingman zullen zijn voor de rest van de wereld. . En daar ging de Koreaanse oorlog over. En daar ging deze vriendschap over. Dit was zeven jaar geleden en het was toen al zo actueel.

Toen hadden JD en ik begin 2020 wat gesprekken, over ras en alle dingen die er gebeurden, en hoe je een goede vriend kunt zijn. Hoe iemand te steunen. En ik voelde me erg ongemakkelijk in het feit dat ik een vriend wilde zijn, en ik wilde een bondgenoot zijn en ik wist niet wat werd gezien als echt, of wat werd gezien als verplicht. Het is dat verwarrende gevoel dat ik een goede vriend van mensen wil zijn en niet weet hoe ik dat moet doen. En die frustratie was waar veel van dit soort werd gemarineerd en gerold en gevormd, weet je, dat was een soort emotionele klei op tafel die we uiteindelijk in deze film stopten.

Je was betrokken bij de casting van deze film. Was dit de eerste keer dat je aan de andere kant van de casting stond?

Ik had eerder met mensen gelezen. Ik las met een aantal mensen voor ‘Set It Up’, dus ik stond daar aan de andere kant van. Oorspronkelijk deed ik het met Emilia Clarke, maar zij deed “Solo” en we moesten een nieuwe Harper vinden. Maar dit was de eerste keer dat ik een gecrediteerde producer was. Dat ik van begin tot eind iets heb meegenomen. En er was elke dag een ander niveau van druk op deze in het feit dat wanneer je de man hebt ontmoet die je speelt, je zijn rechten hebt gekregen en beloften hebt gedaan aan zijn familie … Ik was nog nooit zo ondergedompeld in een ervaring in mijn hele leven. En ik weet niet of ik dat ooit zal doen. Ik bedoel, dit zijn vier jaar waarin ik echt het gevoel heb dat ik geestelijk bij die man was. En ik sta constant in contact met zijn familie, zelfs nu nog.

Sinds je ‘Set It Up’ ter sprake bracht, schreeuw ik altijd dat ik niet begrijp waarom mensen niet al dat geld naar jou en Zoey Deutch hebben gegooid om nog zes films samen te maken, of op zijn minst een vervolg.

Nou, weet je, blijf schreeuwen. Ik heb de beste tijd gehad met het maken van die film en ik hou zo veel van Zoey en Katie Silverman en Claire Scanlon, niets zou me ervan weerhouden om weer met hen de loopgraven in te gaan.

Je eindigde in “Top Gun: Maverick” in de rol van Hangman, hoewel je oorspronkelijk auditie deed voor de rol van Rooster. Toen de casting werd aangekondigd dat Miles Teller Rooster speelde, plaatste je een grappende tweet die viraal ging over het verwijderen van alle Tom Cruise-posters in je slaapkamer. Wist je dat je op dat moment nog steeds in de film zou spelen in een andere rol?

Nee. Dat moment was dat ik er gevoel voor humor over had voordat ik er echt verdrietig van werd. Ik herinner me letterlijk dat ik werd gebeld omdat mijn vriend bij mij thuis was. Het was een paar dagen na de auditie en ik voelde me er heel goed bij en Joe Kosinski belde en zei: “Hé, je weet dat we met Miles gaan.” Ik had zoiets van: ‘Oké, jullie gaan een geweldige film maken. Ik waardeer de kans.” Mijn vriend had een foto van me gemaakt, denkend dat ik de rol zou krijgen. Dus ik zat in mijn eentje op het balkon in een tanktop met Amerikaanse vlag in pilotenbril… het was zo triest op zoveel niveaus.

Dus binnen een uur had de pers de casting van Miles in handen en was het overal. Dus ik maakte een grapje, ik zei: “Ik zal gewoon iets geks en grappigs zeggen.” Toen sloeg het verdriet de volgende dag toe, dus ik ben echt blij dat ik die tweet daarvoor had uitgebracht. Toen gebeurde de ervaring van Tom Cruise die me belde en me dit hele andere ding en heen en weer gooide met hem en Jerry Bruckheimer en Joe Kosinksi en Chris McQuarrie, en ik ben zo blij dat het is gebeurd.

Ik vroeg me af of ze het misschien zagen en aan het lachen maakten en je echt hielpen om de rol binnen te halen.

Je weet maar nooit! Achteraf gezien is het raar als je terugdenkt aan de kleine dingen waarvan je je niet bewust was of dat de loop van je leven veranderde. Ik dacht er toen niet eens aan, maar je weet maar nooit. Ik ben echt blij dat ik het heb getweet, of het me nu de baan heeft opgeleverd of niet!

Dingen die je nog niet wist over Glen Powell

Leeftijd: 34

woonplaats: Austin, Texas

Droomoptreden: Het hosten van “Saturday Night Live” – ​​een show waarmee hij opgroeide en “was een soort van liefdestaal van mijn familie.”

Volgende: Reteaming met zijn “Everybody Wants Some !!” regisseur Richard Linklater over “Hitman”

Bron


De Beste Aanbiedingen Sauna, Spa en Wellness Hotels

Sauna Deals ➡️
Wellness Hotels ➡️
Massage Deals ➡️
Spa Deals ➡️

SpaDag Home

Plaats een reactie