Veterans Day Event with Veterans Wellness Center.
Als gepensioneerd parachutist van het Amerikaanse leger en gevechtsveteraan van Irak en Afghanistan betekent veteranendag veel voor mij. Deze veteranendag was ik gezegend om het met een aantal geweldige mensen door te brengen. Veteranen-wellnesscentrum in Montgomery, Alabama. Ze helpen veteranen met hun claims en bieden pijnbestrijding en geestelijke gezondheidszorg. Ze hielden deze veteranendag een evenement met gratis eten, live radio en gratis behandelingen voor veteranen. Als je in Montgomery, Alabama, bent en hun diensten nodig hebt, stuur me dan een e-mail op mijn e-mailadres hieronder, en ik zal je al hun contactgegevens sturen.

bron


De Beste Aanbiedingen Sauna, Spa en Wellness Hotels

Sauna Deals ➡️
Wellness Hotels ➡️
Massage Deals ➡️
Spa Deals ➡️

SpaDag Home

3 gedachten over “Veterans Day Event with Veterans Wellness Center.”

Plaats een reactie